dar nepradėjai vykdyti 2022 tikslų?

2022 pasiek savo tikslus

18-20.01.2022
registruotis į renginį
jau sausio vidurys, o tu vis dar nepradėjai siekti savo 2022 tikslų?

prisijunk, jei 2022…

KODĖL VERTA DALYVAUTI?

PADĖSIME TAU SUPLANUOTI IR PASIEKTI 2022 TIKSLUS, GERIAU TVARKYTI SAVO FINANSUS IR BŪTI AKTYVESNIU bei SVEIKESNIU

Ar esi pasiruošęs?

Tuomet šis NEMOKAMAS 3 dienų renginys kaip tik tau!

Sausio 18-20 dienomis LIVE paskaitų metu Facebook grupėje išgirsi 3 pranešimus tiesiai iš šių sričių specialistų! Prieš ir po renginio dalinsimės naudingais patarimais, susibursime į bendruomenę ir pasistengsime padėti vienas kitam padaryti taip, kad šie metai būtų patys geriausi. LIVE transliacijų metu galėsi užduoti rūpimus klausimus dėstytojams, tačiau nenusimink, jei nepavyks prisijungti. Visi vaizdo įrašau su patarimais bus grupėje, tad galėsi paskaitas išklausyti tau patogiu metu.

+ į savo el. paštą gausi ne tik prisijungimą į Facebook grupę, bet ir specialias nuolaidas bei PDF failus su užduotimis, kurie padės pasiruošti mokymams

2022 tikslų renginyje išgirsi šiuos pranešimus

  • Sausio 18 d.
    Ieva Serapinaitė – pokalbis apie sportą ir motyvaciją. Kaip išsikelti ir įgyvendinti sportinius tikslus?
  • Sausio 19 d.
    Erika Grabinskienė – pokalbis apie finansus. Ką svarbu žinoti norint geriau tvarkyti savo biudžetą 2022 metais?
  • Sausio 20 d.
    Rudolf-Gustav Hanni –  kaip išsikelti 2022 tikslus ir planuoti savo laiką?
dalyvauti renginyje

KOKIOMIS TEMOMIS KALBĖSIME?

SPORTAS IR SVEIKATA

Ieva Serapinaitė

Ieva Serapinaitė yra Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės sportininkė, Europos čempionė ir 2016 metų Rio vasaros olimpinių žaidynių dalyvė.

Ne paslaptis, kad fiziškai aktyvūs žmonės turi daugiau energijos savo tikslams, pomėgiams ir šeimai. Kai rūpiniesi savo kūnu, esi pozityvesnis ir svajoji drąsiau ir dideli tikslai tampa įgyvendinti.

LIVE transliacijos metu, sausio 18 dieną, Ieva papasakos, kaip išsikelti sportinius tikslus. Nuo ko reikia pradėti, kaip formuluoti ir galiausiai – kaip juos įgyvendinti?

FINANSAI IR TAUPYMAS

Erika Grabinskienė

Erika Grabinskienė yra finansų ekspertė bei konsultantė, kuri padeda atrasti būdus, kaip pagerinti savo finansinį gyvenimą. ‘Kartu išspręsime visas finansines problemas ir iššūkius’!

Gyvenant bei kuriant savo gyvenimą šiandieninėje vartotojiškoje visuomenėje, daugiausia savo laiko neišvengiamai praleidžiame pinigus uždirbdami ir žinoma, uždirbtus pinigus išleisdami. Akivaizdu, kad siekiant finansinės laisvės tokioje aplinkoje, gebėjimas kontroliuoti uždirbamus ir išleidžiamus pinigus, darosi labai reikšmingas. Būtent todėl, išmanyti asmeninių finansų valdymo ir planavimo pagrindus privalu kiekvienam, kuris sau ar savo šeimai siekia finansinio saugumo ir stabilumo.

Erikos patarimus, kaip geriau tvarkyti savo biudžetą išgirsi LIVE transliacijos metu sausio 19 dieną, prisijunk!

TIKSLŲ IŠSIKĖLIMAS IR LAIKO PLANAVIMAS

Rudolf-Gustav Hanni

Rudolfas yra SEIK įkūrėjas. Rudolfas ir jo draugai buvo tik 8-tos klasės moksleiviai, kuriems gimė idėja suteikti kiekvienai dienai nuotykių ir pozityvumo. Kas pasikeitė per 11 metų? SEIK Laimės Kalendoriai jau 11 metų kasdien suteikia šypsenas. Laimės kalendoriai nebėra tik vienos Estijos mokyklos moksleivių projektas, dabar jie keliauja po Lietuvą, Latviją, Suomiją.

LIVE translacijos metu Facebook grupėje išgirsi Rudolfo patarimus, kaip išsikelti savo tikslus, kaip juos pasiekti ir kaip efektyviai planuoti savo laiką šiais metais.

p.s. šis seminaras vyks anglų kalba!

2022 metais gali pasiekti viską, ka suplanavai. Užsibrėžk didelius tikslus ir tavo pasiekimai bus įspūdingi!

– SEIK KOMANDA
Tegul nauji metai prasideda su naujais tikslais ir įpročiais

registracija į 2022 tikslų renginį

pradėk jau šiandien

renginio data 18-20.01.2022

Užsiregistravę į renginį el. paštu gausite pakvietimą į Facebook grupę, kurioje vyks LIVE paskaitos. Grupėje padėsime vieni kitiems tobulėti ir dalinsimės patarimais. El. pašte taip pat rasite priminimus apie renginį, bei specialias nuolaidas!

[/row]

produktai, kurie gali padėti tau pasiekti 2022 tikslus: